Bike Events

Bike events

Meer fietsplezier voor jouw wielerclub of samen met mij in groepsverband op pad in een nieuwe fietsregio? Ik help graag om samen het wielerplezier nog een tandje bij te schakelen.  

Winter
Training

We voelen een sterke verbinding met de wielerjeugd en haar ontwikkeling en dragen daarin graag ons steentje bij. Ook buiten het reguliere fietsseizoen behoud je conditie, techniek én plezier in een veilige omgeving met andere fiestmaten.

Arrangementen

Op maat samengesteld voor jou en je team. Mijn fietservaring als oud-prof draagt bij aan nog meer plezier, techniek en nieuwe uitdagingen.

Ardennen
Dagen

Onmisbaar voor ambitieuze wielerjeugd om veilig met andere talenten in de dop je onder te dompelen in een professionele wielersfeer, waar plezier en presteren hand-in-hand gaan.

Haal meer fun uit jouw fietsteam

Hoe ziet jouw wielerclub eruit? Wil je nieuwe paden in de regio ontdekken of zijn jullie na het zoveelste rondje om de kerk toe aan meer spanning en avontuur op de fiets? Als lokale wielerencyclopedie en voormalig prof halen we nog meer fun uit de belangrijkste bijzaak in het leven: fietsen met elkaar.

Zo geef ik graag tips om de techniek te verbeteren, ga op zoek naar nog meer uitdagingen op de weg, maar ook verschillende wielerclinics zijn mogelijk. Op die manier vergroot je niet alleen het plezier onderling, maar is het ook belangrijk om te kijken hoe we veiligheid en sportieve fietsrecreatie met elkaar verbinden. Daarbij kijk ik naar maatwerk en luister graag naar wensen van jou en je fietsmaten. Meer weten? Ik ben benieuwd hoe ik als oud-prof jullie team mag helpen voor nog meer fietsvertier.

Winter Trainingen

Wij helpen onze jeugd bij het ontdekken van nieuwe routes in functie van hun eigen toekomst en bezorgen hen een fantastische wieler dag!
Na onze samenkomst op een warme locatie volgt er steeds een theoretische voorbespreking, onderweg zijn onze pupillen ondersteund door fietsbegeleiders en volgauto’s met sport drank en sportvoeding, plus reserve materiaal, douches en een pastamaaltijd maken deze dag compleet.
Onze doelstelling van deze wieler dagen is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze wielerjeugd op een laagdrempelige, serieuze, veilige en plezier rijke manier!

Arrangementen

Jong of oud? Ben jij of zijn jullie geïnteresseerd om op individuele basis of in groepsverband begeleid te worden door een ex wielerprof in de naam van Rob Ruijgh over de Limburgse heuvels, Belgische kasseistroken of over de flanken van de Ardennen? En, wil je daarbij de benodigde tips ontvangen over hoe je beter over kasseistroken dokkert, een beter klimmer of beter daler wordt…?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ardennen Dagen

In het verlengstuk van de ‘Rob Ruijgh Wintertrainingen’ zijn de ‘Rob Ruijgh Ardennendagen’ geboren. Fietsen over uitdagende hellingen, over bekende en minder bekende kuitenbijters. Dit alles met als doel wielerjeugd te verzekeren van progressie in hun persoonlijke conditie… Dat niet alleen, doelstelling van deze trainingen is eveneens om parcourskennis op te doen dat ten goede komt van het later mogelijke wielerleven.