Coaching & training

De atleet staat bij ons centraal

Zorgen voor een optimaal comfort is een van onze prioriteiten waarin wij kansen blijven zien over de lange termijn, essentiële principes van de sport niet uit het oog verliezen en toch progressie weten te maken…

Bouwstenen

'Eerst de wil, dan het fundament en de juiste coaching'

Ervaring

'De jungle van het wielrennen is voor Rob een tweede huis'

Extra

'Met de juiste coach krijg je grip en balans op jouw succes'

Motivatie

'Met Rob als mentor schitter je straks op je pedalen'

Smaakvol

'Alle ingrediënten om te groeien als wielertalent'

Ons doel

Zorgvuldig de weg uitstippelen voor onze atleten om op een goede manier progressie te maken met mooie resultaten en prestaties tot gevolg.

Samen op weg naar (meer) succes

Als je bereid bent om jezelf (nog) beter te maken, dan is er een fundament. Net als bij een huis zijn er wel essentiële basisprincipes nodig om je doelstelling(en) te behalen en verder te bouwen aan jouw droom. Zo moet onder meer voeding in balans zijn, een op jou afgestemd trainingsplan met structuur én voldoende rust in acht worden genomen. Dat zijn de eerste bouwstenen voor succes.

Daar kan ik je bij helpen vanuit opgedane vakkennis en bovenal eigen ervaring. Niet alleen als voormalig talent en profrenner, maar ook privé heb ik als jongen door het vroeg overlijden van mijn vader de jungle van het leven en de wielrennerij eigen gemaakt. Het is dan ook een ultieme uitdaging om jou bij te staan om samen succes te behalen, zodat jij kunt schitteren op de pedalen. Wat zijn de do’s en vooral don’ts, hoe bereik en meet je progressie? Op deze en meer vragen geef ik graag uitgebreid antwoord. Met unieke en uitgekiende trainingsmethoden halen we samen het beste uit jou als aanstormend wielertalent.

Voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend intakegesprek. Come on tiger!

 
silhouette, cycling, cyclist-3597579.jpg
Lange termijn visie

Atleten ondersteunen gedurende hun wielerloopbaan.

Friendly Price Package

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.​​

Most Affordable Co-Working Place In The City​​

A descriptive paragraph that tells clients how good you are and proves that you are the best choice that they’ve made. This paragraph is also for those who are looking out for a reliable co-working space. You can use a few enticing words and flaunt your capabilities that will attract future clients and encourage them to hire you right away. List down your expertise and experience to prove you are the best.

Membership Package
Dedicated Office Package
ezgif.com-gif-maker - 2022-04-08T084334.850
ezgif.com-gif-maker - 2022-04-08T084402.141
ezgif.com-gif-maker - 2022-04-08T084551.520
Podium
ezgif.com-gif-maker - 2022-04-08T084212.211
ezgif.com-gif-maker - 2022-04-08T084422.836
WhatsApp Image 2022-04-08 at 3.54.27 PM