Samen gepassioneerd voor de wielersport.

Als een ware Tour de France met zware bergritten, overgangsetappes en uiteindelijk de aankomst in Parijs stonden Rob Ruijgh en Viv Ruijgh aan de wieg van de beroeps wielerloopbaan van ex professioneel wielrenner Rob Ruijgh.
Als vriend en vriendin, later als man en vrouw, als ouders, maar altijd als wielrenner en wielervrouw.

De eerste etappes waren soms hectisch en zwaar, altijd met één doel en één missie …gefocust op de beroepswielersport. Mooie ervaringen en onvergetelijke momenten in de buurt, maar ook in verre oorden, op befaamde strijdtonelen van het mondiale wielrennen en vreugde momenten afgewisseld met soms het afzien op de kant als de wind van schuin opzij kwam.

Mooie momenten wisselden zich af met minder mooie momenten, net zoals de échte wielersport zich kenmerkt.

Toen het einde van de wielerloopbaan in zicht kwam of beter gezegd Parijs werd gehaald, startte Rob met het opbouwen van een bedrijf dat zich richt op het Coachen en Trainen van atleten dat meteen de core-business van de naar Robs initialen vernoemde RR Cycling vormt. Bike Events, wielerclinics voor fietsgroepen of individuele wielrenners behoren hier eveneens toe…

Een speciale plek heeft de jeugdwielersport binnen de regio waar in wordt geopereerd. Met dezelfde missie, dezelfde focus en hetzelfde doel staan de vroegere wielervrouw en wielrenner aan de wieg van het gloednieuwe TigeRR Cycling Team, een wielerteam voor ambitieuze jeugdwielrenners.

Wij stellen aan u voor Rob en Viv Ruijgh als initiators van het TigeRR Cycling Team.

Deel dit bericht

laatste nieuws

Andere posts

WINST

Eerste winst voor het TigeRR Cycling Team Max Rijvers bezorgt team allereerste zege! In Schijndel werd er vandaag gestreden in de nieuwelingen categorie tijdens de

Lees meer »